Женската еякулация и техники за постигането й

 

Женската еякулация настъпва при оргазъм, ако изобщо настъпи. От вагината излиза течност – на капки или на струйка – и много често това се приема за напикаване, защото усещането е същото, а и течността идва от същата посока – основата на пикочния канал. Там – около уретъра, са разположени парауретралните жлези, които са около 30 на брой, от които идва тази течност и които са в състояние да произведат тази течност за неочаквано кратко време. Тези парауретрални жлези представляват система от каналчета, отворени към уретъра, които са обградени от голямо количество нервни окончания. Това прави цялата тази област особено чувствителна при стимулация и при такава стимулация някои жени изпускат течност. Каква е тази течност и за какво служи не е известно на науката, но това, което се знае със сигурност е, че не е урина и не е лубрикант (овлажняващата течност във вагината), защото има различен химичен състав.

Сега ще спомена за някои техники, които могат (но не задължително) да ни доведат до оргазъм, придружен от еякулация. Вид оргазъм, който вероятно малко от нас са изживявали и който е една много интензивна емоция, ако мога така да се изразя. Женската еякулация е позната за някои жени, но за много е или напълно неизвестна и не знаят какво да правят… или просто се срамуват да опитат. А не са малко и тези, които дори да знаят какво да правят и да опитват – не могат да го достигнат. Както вече стана дума, дали ще се достигне до еякулация и какво ще е нейното изражение зависи в голяма степен от количеството телесни течности, който организма на конкретната жена може да произведе. Варира от няколко незабележими капчици, до… струя, която може да напълни халба за бира. За достигането й, обаче, всяка жена се нуждае от малко техника, с която да си я „повика“.

Областта на парауретралните жлези, които трябва да стимулираме, се пада се от обратната страна на окосмения триъгълник (ако ви е окосмен). Самичка трудно ще я намерите заради неудобното местоположение, но вашата партньорка може лесно да я открие, защото усещането при докосване е за грапава област, докато всичко наоколо е гладко. При стимулация тази пореста област се изпълва с течност, която при еякулация се излива. При начинаещите момичета първата еякулация може да им се стори като уриниране, но както вече стана ясно това не е урина, а и технически не е възможно да се уринира по време на оргазъм, защото в този момент уретрата ни е напълно затворена, така че каквото и да излезе, то не е урина в никакъв случай.

Оргазъм след стимулация на G-точката, придружен от еякулация освен огромно удоволствие води и до психическа умора и за разлика от клиторния оргазъм жената ще се нуждае от кратък период за възстановяване. Всъщност трябва да отбележа, че много се спори дали всяка жена има активна G-точка и дали всяка е способна биологично да достигне до еякулация.

Стимулацията на G-точката до достигане на еякулация изисква три много важни предпоставки: достатъчно време, деликатност и обикновенно (но не задължително винаги) проникване с пръсти. Започва се със стимулация на грапавата област на G-точката с повечко пръсти, което за немалко жени може да е дори по-възбуждащо от стимулацията на клитора. Необходими са много лубриканти и много нежност при стимулацията. Добре е лубрикантите да са предварително затоплени до телесна температура. Ама вътрешно-телесна. След като проникнете с колкото се може повече пръсти започвате да стимулирате,  докато не усетите вагиналните мускули да контрактират около ръката. Тези контракции са първия сигнал, че оргазмът идва. Но и първия сигнал, че трябва да се променят действията ви. Сега освен стимулацията на G-точката с пръсти, трябва с палеца да започнете да масажирате и клитора. Пръстите вътре във вагината и палеца масажиращ клитора, трябва да се притискат и едни към други – едните отвътре към палеца, палеца навътре към пръстите във вагината. Нещо като изстискване на сок от лимон. В момента в който видите че оргазъмът започва, извадете рязко ръката и ако тя в момента на оргазъм напъне вагиналната си мускулатура, ще изстреля струйка от събраните секрети. Което ще е нейната еякулация.

После веднага без изчакване дори да прекъсне, вкарайте наново пръстите и не спирайте. НЕ СПИРАЙТЕ! Оргазмът ще бъде не само много интензивен, но и ще има последователност. Това може да продължи дори до 15 минути. Но не трябва да се спира със двойната стимулация. След като поиска да спрете, дайте й малко почивка и пак започнете. Гарантирано е, че ще има още оргазми.

– Покрийте леглото с няколко ката хавлии. Напълно възможно е еякулациите да са толкова обилни, че да преминат дори през три пласта хавлии, така че колкото имате на разположение – използвайте ги всички. Максималното количество течност, известно на науката е половин литър

– Ако се страхувате от спин, то не се притеснявайте да не ви оплиска струята. Тя може да е доста силна и да се разпръсне надалеч, но ако ви опръска няма опасност дори и да съдържа вируса в себе си. Вируса умира за секунди в среда извън тялото, и при температура по-ниска от вътрешнотелесната, така че единствено опасно е да не попадне в очите или в устата ви. пръстите ви имат маникюр и са вътре във вагината на жената, при оргазъм контракциите могат да доведат до неочаквани нейни движения и да я нараните с ноктите си без да искате.

Не забравяйте, че ако ви е за първи път, има голяма вероятност партньорката ви да почувства срам от своята еякулация и да си помисли, че се е напишкала. Това е един много… ама много интимен момент, а не просто някаква си там еякулация и трябва реакцията ви да е като за нещо много нормално, за да не се притесни съвсем. Също така, ако й е за първи път, може интензитета на нейния оргазъм да е неочаквано голям и бъдете готови за писъци, гърчове, животински ревове или там каквото дойде, което може също да я обезпокои, така че реакцията ви и тук трябва да е подходяща, за да е комфортно на момичето.

Добре е да имате наблизо напитка. Обикновенно еякулацията е последвана от силна жажда. И от усещане за хлад. Затова я завийте веднага след края.

Що се отнася до еякулиращата жена, то тя трябва да се отпусне напълно и да е приела напълно това, което ще се случи, без да мисли за евентуалните неудобства. При първите симптоми на настъпващ оргазъм, тя трябва да напъва вагиналните си мускули, все едно се опитва да пишка. Спокойно – няма да се напишка. Уретрата е напълно затворена по време на оргазъм и няма как да се напишка просто. Затова смело трябва да напъва. Възможно е по време на това напъване да изпусне газове. Бъдете готови и двете за това, но ако няма как да я „подготвите“, идеална работа върши проникването с пръст в ануса и задържането му там.

79 Отговори на “Женската еякулация и техники за постигането й”

  1. поздравявам те за хубавата статия. bravissimo! механизма е разкрит, юруш на опитното поле и до колЕне в магданоза!

    Харесвам

  2. Ха ха мерси, после сподели какъв е резултата 🙂

    Харесвам

  3. непременно… само да се добера до извора на белоногата и започва юруша 😀

    Харесвам

  4. Lawer защитата в блога ти не ме допуска за повече от 1 коментар в тема (вероятно за ден, час и т.н.т) затова ти пускам линковете за музиката която поиска тук:

    Ок мятам ти 4, 5 , 6 част на компилациите

    http://store3.data.bg/nikiregestanoxxx/My3uka/brazilectro%20session%206/

    http://store2.data.bg/psystorage/Others/Brazilectro%20Session%205%20CD%201/

    http://store2.data.bg/trixie/Brazil%20Electro%20Volume%204/

    Колкото до добирането на извора на белоногата успех! 🙂

    Харесвам

  5. thanks, всъщност ги пуска, но понеже има линкване ги оставя за модериране 😉 жив здрав!

    Харесвам

  6. Interesno che maj razviva tolkova podrobno i interesno tazi tema, pozdravlenia. A znaech li che osven prochutata G-tochka, sachtestvuva i A-tochka. http://www.tialoto.bg/article.php?cat=95&id=6185

    Харесвам

  7. хммм…. а-точка? ше ми я покажеш ли де се намира по теб? 😀

    Харесвам

  8. Shte se probva na vsyaka cena.

    Харесвам

  9. Защо я описвате като нещо приятно, толкова кофти е да свършваш така :/ хавлии, разправии, всичко става във вода, не е работа :/ при това не мога да я контролирам, просто ми се случва, а се възбуждам твърде често, случвало ми се е да свърша така някъде сред хора, ужасно е :/ това, че не е урина, хич не ме успокоява, когато цялата стана мокра 😦 Има ли някакъв начин да се подтиска функцията на тези жлези?

    Харесвам

  10. Леле misheto, :X
    Това е толкова възбуждащо(да се възбудиш и после :Х)
    Я не се вкарвай във филми. Много си ти е добре така.
    Има жени който никога не са го изпитвали!
    Знам защото мои приятелки са ми споделяли.

    Само две момичета съм докарал до това дередже(те да свършат върху мен 😉 ), но толкова ме възбужда че неминуеме още 20 мин неможе да ми спадне!

    Да не говорим че на тях им е толкова кеф, че чак забравят за мен. 😀

    Доколкото това – да си на дискотека и да се възбудиш до толкова че да еяколираш без допълнителна стимулация – аз ако съм ти гаже или дори само приятел, ами „Тоалетните ще ни се сторят тясни“.

    Няма по силно нещо от женската страст и еяколация.
    Който не е видял или пробвал нищо не е видял от тоя заспал живот!

    Харесвам

  11. „Няма по силно нещо от женската страст и еяколация.“

    така е няма, моята веднъж от силна възбуда опръска чак тавана и тапетите. петната от еякулата още не могат да се изчистят. идва лято правете секс без ограничения, но с предпазни средства!

    Харесвам

  12. няма значение

    Леле хора, завиждам ви за изживяванията- изглежда съм прекалено млад. Задължително ше пробвам некой път, ама някой ше ми обясни ли повечко за тия а- точка, като и чух за д- точка?

    Харесвам

  13. Това е една от най-страхотните техники :))))
    Опитайте, наистина има ефект :)))

    Харесвам

  14. ТОВА Е НЕЩОТО КОЕТО МЕ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАМ МАЖ,И ЖЕЛАН ОТ НЯКОИ ЖЕНИ!ТАКАВА СИ ТЪРСЯ ЗА ЖЕНА…….ЗА ДА ЗНАМ ЗА КАКВО СЪМ С НЕЯ.НЕЩОТО КОЕТО ЩЕ МЕ НАКАРА ДА Я ОБИЧАМ БЕЗКРАЙНО!!!ОБУЖАВАМ ГО ТОВА………..

    Харесвам

  15. Ох ивайлоооо..лоша работа ако се чувстваш мАж…

    Харесвам

  16. Съпругът ми видимо се притесни още първия път, когато се отпуснах и наистина се изпразних! Въпреки моето титанично удоволствие се наложи да послъжа, че съм се понапишкала и да се извиня… Досега само с един партньор ми се е случвало да бъда насърчавана да го правя! Този мой приятел дори държи да погълне цялата течност от моята еякулация! Сами разбирате – няма как да загубя този партньор 😉

    Харесвам

  17. Невероятна е. Задължително пробвайте!!! Това е техниката, която ми помогна да открия себе си. Така за първи път еякулирах.

    Харесвам

  18. AKO NJKOY E ZAINTERESUVAN OT TEXNIKATA ILI KAK SE STIGA DO TOVA IZPRAZVANE,PI6ETE MI NA email(ebaylo@abv.bg).OBOZAVAM GO TOVA NE6TO,,SQURTING,,

    Харесвам

  19. ako nyakoay jena iska da go useti az sim na sreshta somo mi pishete i sim pri vas az sim ot plovdiv

    Харесвам

  20. Това е пълна глупост! В тази статия и в горните коментари всичко по отношение на еякулацията не е вярно. Явно статията и сайтът като цяло са предубедени и не предоставят вярна информация. Това се подкрепя и от фактът, че в статията се говори за партньори от един и същи пол, в случая женски(това е възможно да е грешка при писането, но това много ме съмнява, защото са споменати няколко-(два пъти)). Затова си мисля , че тук става въпрос за някакви хомосексуални изпълнения и наклонности. Този факт говори сам за себе си колко може да се вярва на авторът и на статията(тоест не може да се вярва, защото информацията не е вярна). Женска ЕЯКУЛАЦИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА, това трябва да се разбере най-накрая. Ако се потърси повече информация в интернет, ще ви стане ясно че това което го представят за еякулация(което е смешно) е урина т.е напикаване, защото жените имат слаби мускули в тази област и в определен момент се напикават, дори в някои случаи могат да оцапат/се изпуснат и от другата дупка – с фекалии. Това е факт. Това че жените не могат да задържат урина и се напикават(дори и на публични места!?, толкова по-жалко за тях, но не е нужно да се прави достояние този смешен и срамен факт(напикаването) публично и да се представя за нещо съвсем друго(еякулация), което не е вярно и е смешно. Явно информацията тук е писана от някакви разгонени и неосведомени хора(вероятно любители на порното, което само говори в негативен план за тях и толкова по-зле за тези хора) които само подвеждат другите. Такава еякулация не съществува, еякулация има само при мъжете и е обосновано от анатомична гледна точка. Затова информацията тук не е вярна и не може да й се вярва, нека другите хора не се подвеждат от горната измислена статия и свързаната с нея информация.

    Харесвам

  21. ЕЙ…..НЕ ТЕ ЗНАМ КОЙ СИ И КАКЪВ СИ,НО СИ ГОЛА ВОДА ПО-ОТНОШЕНИЕ НА ТЕЗИ НЕЩА!!!ЗА ТОВА НЕ СИ ПИШИ ПОВЕЧЕ ПРАЗНИТЕ СИ КОМЕНТАРИ,ЗАЩОТО НИЩО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ТОВА…………………..отнася се за горният над мен.

    Харесвам

  22. Хей universe, вярно си „гола вода“! Ти въобще виждал ли си жена или си върл чикиджия?! Известно ли ти е, че при жените съществуват четири ерогенни зони: Клитор, U-spot, G-spot и A-spot? Май си мислиш, че „чукането“ се състои от това да го вкараш и да ръгаш. Големия размер също не е от съществено значение, даже в определени моменти пречи. А и едва ли можеш да знаеш повече за ерогенните зони на жените, от самите тях. Дори много добре и простичко са го описали в статията по-горе, но все пак не е гаранция че всички жени могат да достигнат до това върховно изживяване. И за сведение на непосветените, А-spot няма как да ви се покаже понеже се намира във вътрешния край на вагиналната тръба между шийката на матката и уретрата. Стимулира се от специален вибратор AFE, извит в горния си край за да достигне до тази зона. А при ротационно стимулиране и на четирите „горещи“ точки, една жена може да се наслади на много оргазми за една нощ.(примерно) :)))

    Харесвам

  23. взех да съжалявам, че не съм жена 🙂

    Харесвам

  24. saggo50,ЗАЩО ИМ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ НА ТАКИВА КОИТО НЕ ЗНАЯТ И НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЯТ ЗА ТОВА?ОСТАВЯЙ ГИ ДА СИ МИСЛЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ,ДА СЕ ОТКРОЯВАМЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ И МЕН!А ТЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ РЪЧНО……..

    Харесвам

  25. А пък аз излизах с едно момиче и като правехме секс тя все казваше:
    Спри, спри ще се изпразня
    Викам ами хайде де давай, а тя:
    Не не искам.
    ЗАщо ?
    Защото като започна не мога да се спра.
    И аз се ентусиазирах здраво и всеки път я докарвах до там ама тя всеки път не искам та не искам 😦

    Харесвам

  26. Оgorogo,ПРЕДРАЗПОЛОЖИЯ ПО-ДОБРЕ,ИЛИ Я ЗАВЕДИ НА НЯКОЕ МЯСТО КЪДЕТО НЯМА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА,ЧЕ ЩЕ МОКРИ (баня,басейн или на открито някаде).ИЛИ Я ДАЙ НА МЕН……..:)

    Харесвам

  27. Е свърши тая, вече не сме заедно за съжаление.Значеше много за мен ама…..какво да се прави живота е гаден

    Харесвам

  28. Super statiq. Pozdravleniq!

    Харесвам

  29. Хора статията е уникална.
    Бил съм с 2 мацки , които съм оспял да докарам до този вид оргазъм, и знам че изживяването е УНИКАЛНО и от този момент постоянно това търся в секса, които не го е испитал и го смята за напишкване или някакви други глупости по добре да не пише тук !

    Харесвам

  30. тука е сбор на чикиджии и кретени

    Харесвам

  31. Чудно!

    Харесвам

  32. Аз пък мога да си призная, че явно съм от жените, които не могат да достигнат до това удоволствие. Опитвала съм с няколко партньори, различни пози, техники, но без самозадоволяване не достигам до оргазъм (единствено и само клиторен). За еякулация да не говорим! Така и не открих G-точката си, нито на пипане, нито на усещане при чужд допир. Вече започвам да си мисля, че има нещо збъркано в мен и ме е яд, много ме е яд като гледам тези моми по клипчетата как къпят камерите. И честно казано изобщо не ми дреме дали приятелят ми ще го одобри или не! Мисля че колкото по-задоволена съм в леглото, толкова по-щастлив ще е и той!
    И да, вярвам че женската еякулация не е мираж, но започвам да мисля, че наистина не всяка жена е способна на това.

    Харесвам

  33. upsss,ПРОСТО НЕ СИ ПОПАДНАЛА НА ПОДХОДЯЩИЯ ЧОВЕК ЗА ДА ТЕ ДОВЕДЕ ДО ТОВА!ПОВЯРВАЙ МИ………………..

    Харесвам

  34. Do“‘ universe “sajalqvam pi4 qvno ne si vijdal takova ne6to na jivo az sa6to do predi 2 godini do kato ne se sre6tnah s golqmata si lyubov imago brat na 1000 procenta ti go garantiram naistina prili4a na urina no ne to4no i vkusat i e po razli4en i strukturata t.e.ima podobni elementi kato 4e li se e smesila s malko sperma vijdal sam go s o4itesi urinata e bistra dokato tazi te4nost ne e nemoga da q nareka eqkulat no moje i taka da se kaje s jenami go pravim po4ti vinagi po nqkolko pati tq da svar6i probva s tvoqta moje i pri neq da se otvori kran4eto vse nqkoga

    Харесвам

  35. статията е абсалутно вярна,и на мен като ми се случи за първи път си мислех,че партнъорката ми се е напишкала но после се оказа,че съм грешал.това наистина е някакъв рай за мъжете да го изпитат.успех на всички новобранци и търкайте ЗДРАВО.

    Харесвам

  36. Prostaci ste vsi4ki ! nqma jenska eqkulaciq! vski4ki bozainici samo mujkite otdelqt jleza! nie horata da ne sme specialni! NE ! i nie sme bozainici ! JENATA NE SE IZHVURLQ! tova 4e e se dopikava kato masturbira dokazva samo edno! 4e rano ili kusno kolkoto i da se zdurja 6te izxvurli piknica na strui i mujete si mislqt 4e e nqkakva druga jleza! TVA E PIKNQ! A JENITE SA PIKLI! DA vi GO NA4UKAT konete!

    Харесвам

  37. Когато ми се случи за първи път първоначално доста аз самата се изненадах и притесних от реакцията на партньора ми за което съм му благодарна , реагира много адекватно и по никакъв начин не ме накара да се чувствам неудобно . Едва ли ще повярвате , но се наложи да подсушаваме матрака .
    Без извинение към Георги , но явно изобщо не е в час с анатомята при жените . Урината и тази течност си нямат ама абсолютно нищо общо по между си . Тази течност не оставя петна , няма мирис , все едно е вода .
    А относно техника на постигане при мен просто се случва без намеса на пръсти и разни такива неща .Единственото условие е секса да бъде доста продължителен ,……………
    Тази магия не ми се случва винаги , но все пак ми се случва .;)

    Харесвам

  38. Страхотна статия. Очакваме също така материал за полиоргазмените жени или как е възможно една жена да свърши 10 пъти за час. 🙂

    Харесвам

  39. Наистина го има защото моята мацка свърши за 6 часа 29 пъти,но си мисля че ми помогна и пениса щото е закривен като банан и повечето оргазми бяха такива и е неописуемо удоволствие и за двамата :)))

    Харесвам

  40. Чаровница

    :))) Чувството е неописуемо,не всяка жена е стигала до такъв вид оргазъм,при мене се получава всеки път,всичко зависи от партньора,не е нужно намесата на пръсти или каквото и да било,всичко е страст,при мисълта,че той е вътре в мене го оливам целия,което го довежда до лудост…

    Харесвам

  41. към niki: коя поза използвахте, за да се усеща най-силно ефекта от изкривения (предполагам нагоре) като банан пенис? На мен ми става много хубаво, когато ме оправят отзад или в мисионерската с такъв крив пенис, в смисъл усещам много по-силно овлажняване отколкото с прав пенис, но не съм стигала до еякулация в смисъла, в който се влага по-горе. Та кажи за позите, моля те и за анатомичните особености на пениса:)))

    Харесвам

  42. mnogo qka tema ste podhvanali tuka pozdravlenia za koeto. az li4no ne sam dostigala do takova ne6to no naposledak imam 4ustvoto 4e mi se dopi6kva po vreme na sex razrovih se v neta i popadnah tuk. nai veroiatno ako uspeia da se pootpusna bih mogla da izpitam tova taka hvaleno use6tane na sobstven grab. za sajalenie ne sam dostigala i do vaginalen orgazam no toku vij sam kompensirala lipsata mu s izhvarlianeto za koeto govorite 4e e strahotno izjiviavane. a otnostno grubite izkazvania po gore bih kazala 4e e mnogo sme6no da se izkazva6 po vaprosi v koito vaob6te ne si kompetenten. mislia si 4e maj i jena v razgara na liubovnata igra mogat da postignat takiva glavozamaiva6ti use6tania 4e niama kak da se opi6at s dumi nujno e samo investicia ot vreme, jelanie i kategori4no nikakvi zadrajki:)))

    Харесвам

  43. към мери:ще ти покажа лично 🙂 дай координати

    Харесвам

  44. Hora,4eta tova i mnogo me e iad,za6toto ne sam izpitvala ikoga orgazam.Na 32 sam a imam 15 godi6en opit.Ot skoro imam edin priatel,koito mnogo iska da go oleia celia,no kakvoto i da pravi ne se polu4ava.Imam 4uvstvoto 4e az ne sam nare.A glavnia mi vapros e V KAKVO SE IZRAZIAVA KLITORNIA ORGAZAM.Imam si klitoren vibrator i s nego mnogo si pasvame,ama kogato me dokara do raztrepervane,az se napavam ne 6toto iskam a za6toto muskulite taka si iskat i ot klitora mi izliza te4nost.Kogato ve4e niama kakvo da izliza,vsi4ko utihva i se 4uvstvam super.Dali se napikavam?!Taia te4nost ne eprozra4na,samo da kaja:(pomognete mi moliaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Харесвам

  45. Vsa6nost te4nostta ne e ot klitota,a ot uretrata.Imenno tova me naviava na misalta 4e se napikavam

    Харесвам

  46. В никакъв случай не е урина !!! Уникално е !!! Всеки който не е изживявал това САМО МОЖЕ ДА СЪЖАЛЯВА :):):)

    Харесвам

  47. А И МНОГО ВАЖНО Е ДА ДОПЪЛНЯ ЧЕ МНОГО ГОСПОДА НЕ СА СПОСОБНИ ДА ДОВЕДАТ ПАРТНЬОРКИТЕ СИ ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ :):):) ЗА СЪЖАЛЕНИЕ 🙂

    Харесвам

  48. didito, опознай себе си и тогава ще изпиташ истинско удоволствие. Течност, която не е прозрачна може да е течение. Всъщност като се замисля ти първо питаш какво е клиторен оргазъм пък после казваш, че добре си пасваш с твоя вибратор. Съжалявам, но нещо не мога да те разбера.

    Харесвам

  49. naduvki, такива има колкото щеш. Дори съм чувала, че това е много трудоемко и не им се занимава….:)

    Харесвам

  50. Kogato izpolzvam vibratora(toi e ot tezi mani4kite za klitora),mi stava mnogo hubavo,raztrepervam se,izpotiavam se i samoto 4uvstvo(koeto me kara da se 4uvstvam strahotno) vodi do napani i togava ot uretrata izliza taia te4nost,koeto me kara da mislia 4e e urina.Prosto me e strah da ne se izloja.Nadiavam se tozi pat da sam po iz4erpatelna 🙂

    Харесвам

  51. poludiah ot smiah

    Харесвам

  52. Честно казано абсолютно съм съгласна с всяко едно твърдение от тази статия. Медицинско лице съм и ми е пределно ясно анатомично как стоят нещата 🙂 Абсолютни всичките ерогенни зони съществуват от личен опит ви го казвам 🙂 Важен е партньора 🙂 и това дали знае как да ти го направи 🙂 До сега не съм попадала на такъв , с който да не изпитам оргазъм 🙂 и дай боже да не попадам 🙂 хихихи

    Харесвам

  53. abe hora tolkova ste sme6ni ta nali tova zavisi ot samiq majaga taka da se kaje ako znae kak da predrazpoloji partnurkata e nqma na4in tova da ne se izpita pri jenata ako si egoist i gleda6 samo na teb da ti hubavo mnogo qsno 4e nikoq jena nqma da izpita tova udovolstvie

    Харесвам

  54. da taka e ako e egoistite ne mogat da dostavyat takovo udovolstvie

    Харесвам

  55. mnogo viarno e i mnogo to4no e opisano
    e ,po viarno niama na kade!zavisi si ot partniorite nai ve4e!

    Харесвам

  56. Възможно ли е женската еякулация да е жълта? Защото когато я стимулирам, тя ми казва, че и идва урина, а аз знам, че това е нейната еякулация, обаче е жълта…

    Харесвам

  57. Много яка статия! Евала на всички, които са изпитвали и докарвали партньорите си до squirt! Аз съм на 21 години, мъж, и смело твърдя, че имам доста опит зад гърба си. Докарвал съм 5 момичета до изпразване върху мен и то не по един начин. Първо да се изясни – това не е урина! Нито има миризмата на урина, нито цвета, нито вкуса! Тези от вас, които са.. как да кажа – по-извратени, и са пробвали повече неща би трябвало да правят разлика, а другите – доверете се на по-опитните.
    Така, техниката спомената по-горе е доста вярна. Най лесно можеш да докараш жена до експлозия с пръсти. Трябва тя да се чувства доста комфортно и отпуснато, може да я предразположите чрез масаж и т.н. От огромна важност е и това, колко е влажно самото момиче – лубриканта помага много тук. Отностно техниката – няма нищо сложно. Почва се с 1 пръст, после 2, може и 3, стига вагината вече да „шляка“. Точката се намира на около 5 см навътре във влагалището (притиснете пръста максимално в горната част на вагината) и нагоре. За сметка от останалите стени на влагалището (които приемаме за гладки), тази точка е леко по-изпъкнала и дори леко грапава. Необходимо е само да я стимулирате с леки движения напред-назад, все едно правите жеста „ела ми тук!“ или викате някого при вас (имаше един кечист – Скалата, който го правеше показно майче ;]). Другия начин е като вкарате вече повече пръсти (2-3) да започнете да ги движите рязко нагоре-надолу, като пръстите ви трябва да остават извити нагоре на ниво второто кокалче. От тук нататък, всичко е по ваше желание. Може да я лижете като усещате стягането на мусколите или да стимулирате клитора с пръст,или, както бе споменато по-горе да притискате на г-точката и клитора едно към друго. Не отнема обикновенно повече от 20 минути. Темпото, с кето го правите е хубаво да бъде запазено почти до края, когато е хубаво да го забързате. Даже не е необходимо да вадите рязко ръката, както го правят на порно филмите. Вагината се стяга адски много, което кара жените да стиснат допълнително мусколите си, което води и до еякулацията! Много често този ефект се получава и при секс – но за това е много важна и позата! Тя трябва да е отгоре и буквално да се търка върху вас. Поела целия пенис, жената почва да се движи напред-назад, държейки се в повечето случаи за гърдите ви или облегнала се назад, с ръце вурху кревата. Това търкане всъщност не е много по-различно по технология от това с ръцете, само дето в случая пениса стимулира не само г-точката, а всички вагинални нервни окончания (а-точки, у-точки, джв-точки…) Използвам тази поза към средата на секса, когато вече е свършила веднъж, или поне когато вагината е достатъчно мокра и отворена. Търкането може да стане по много начини – дали краката и ще са назад, докато е върно вас, или ще е клекнала, все едно пишка в ученически кенеф – няма значение. Ако се умори – можете да я хванете за кръста и да почнете да и помагате (напред-назад, напред-назад) Рано или късно тя обилно ще ви залее и дори ще ве напълни пъпчето (това най го обичам!) Важно е просто да има страст !
    Този вид оргазъм е по-различен от останалите. Имам предвид, че не трябва да се бърка с обикновения вагинален оргазъм. Тук вече, колкото и да съм опитен, дори и аз се обърквам понякога – вагинално свършване, вагинален оргазъм, не намирам разлика и не знам дали има такава, но знам, че squirt-ването също е вагинален оргазъм, но много по-силен. Първото момиче, което докарах до еякулация беше много по-опитно от мен и не се притесни да ми обясни и даже ми направи скала – 1. клиторен оргазъм/свършване, 2. вагинален оргазъм/свършване, 3. едновременно клиторен и вагинален, и накрая – 4. squirt-ване.
    Е, това е от мен. Удоволствието е най-голямата добродетел ;]]

    Харесвам

  58. Секс без SQUIRTING не е никакъв секс!!! По-голямо удоволствие от това да ти измие лицето НЯМА !!!

    Харесвам

  59. след като прочетох това се чувствам щастлив и с повече самочувствие, зашото бях помислил че всичките ми приятелки които съм правил секс с тях са пикли, но съм сгрешил яката …и се бъзиках че са се напикали пак смешно е но е истина … евала…

    Харесвам

  60. Здравейте. На мен снощи ми се случи за първи път. До сега само го бях гледала по порнофилмите. Изпитвала съм другите оргазми, но просто бях решила, че не съм от жените, които могат да се изхвърлят, дори след доста дълго стимулиране с ръка. Затова и не съм се напъвала, така да се каже, а просто се случи. При подходящ партьор,които се старае да възбуди жената, а не просто да я ръгне, веднага щом му стане, нещата се получават.Вярвйте ми, заслужава си прецакания диван 🙂 А за хората, по – горе, които се изказаха, че едва ли не ще изгонят жената, ако това се случи – съжелявам ги, и съжелявам момичетата, които ще осакатят с тяхното невежество, егоизъм и ограничени възгледи 🙂

    Харесвам

  61. az sam go gledal sam o na klip4eta postoqnno probvam s moqta priqtelka no pri neq ne se polu4ava praskane ili poti4ane dori ovlajnqva se malko pove4e haresva i mnogo ne nqma praskane daite savet mnogo bih iskal da go vidq samo za tova mislq poludql sam

    Харесвам

  62. Много хубава статия, браво на авторката! Било то с жена, или с мъж… звучи страхотно!
    Мисля, че се получи, не съм съвсем сигурен, защото бяхме мн мокри (потни;)) и не съм обърнал внимание, но определено имаше мокро петно под нея – накрая бяхме на „мисионерската“. Момчета, по-продължително и с нежност/внимание към Нея! 😉

    Хах, А, разни с имена „universe“ .. е,явно „ръчната“ им е чест избор, защото надали точно „его“-то има място в Любовта!

    Be Loved ! 🙂

    Харесвам

  63. Женската еякулация е до някаква степен доказано погрешна,но широко разпространена концепция, тя настъпва в резултат на уринарна инконтиненция при стрес или възбуда. Медицинското обяснение е, че вагината, клиторът и уретрата имат обща инервация т.е. изпращат едновременно дразнения от централната нервна система към различни органи и по време на сексуална стимулация реагират като едно цяло, като един орган.,т.е. това е процес на уриниране, но в състава на течността количеството урина е по-малко от т. нар. възбудителна течност…И все пак хубаво е,че има мъже,които обичат да им уринират отгоре ахаха 🙂 Оставам с впечатлението,че голяма част от хората в този форум просто пишат,за да се похвалят за някакво сексуално изживяване… Истината е, че жената сама избира кога да достигне до оргазъм и как точно това да се случи ( т.е на каква поза) и вие мъже имате минимална роля в това! 😀

    Харесвам

  64. Вярно е, че е пълно със самохвалство и тук-там простащина из форума, но темата си заслужава дискусия. Относно мъжката роля, Monika, феминистките ти нагласи са излишни тук. Може просто да нарисуваш едно лице на вибратора си и да се омъжиш за него. Хората биват два отделни пола, които взаимно се допълват и ако караме по естествения път на природата, имат нужда един от друг и накрая излиза плода на връзката им. Съгласен съм абсолютно с авторката на статията и с Ангелчо, относно главната тема. Peace & Love!

    Харесвам

  65. с моята приятелка когато правим секс
    , тя всеки пат пръска невероятно много , а като мъж да гледам как жената откача от възбуда по върховно чувстжо на земята няма повярваите ми хора . повярваите ми момичета ако не сте усещали това чувство значи сте живеяли напразно

    Харесвам

  66. Статията е много хубава наистина. Що се отнася до хората, които не вярват в женската еякулация ще ви кажа съжалявам ви. С партньора ми сме заедно от година и половина. Мога да кажа, че от както се запознахме до ден днешен когато правим секс аз свършвам по този начин, дори без стимулиране с пръсти. Първоначално бях чувала за еякулация, но не съм си мислела, че ще я достигна някога. В началото ми беше много неудобно тъй като всичко наоколо беше мокро, но приятелят ми го приема за напълно нормално нещо.

    Харесвам

  67. ako nqkoi iska da probva da mi pi6e iliyaz1976@abv.bg

    Харесвам

  68. браво и благодаря
    и при мъжете има такова на мен ми се е случвало правих го с един с много дебел около 19 см обиколка и след 2-3 мин се случи беше странно се едно леко пикнах няколко пъти ох по хубаво не ми е било а иначе само 3 пъти успях да еякулирам момиче първия път тя пищеше като заклана след това бе по спокойна не викаше но имаше големи конвулсии цялото и тяло се гърчеше

    искам пак някой би с дебел

    Харесвам

  69. И аз като жена мога да кажа че такъв вид еякулация при жената съществува.Когато ми се случи за пръв път и аз си помислих че се напишках,но партньора ми бързо ме успокои и обясни какво се случва.След това ме докара още няколко пъти до такова изпразване,всяко от което все по силно от предното.Да,тази течност не оставя петна и няма мирис.На другия ден матрака все едно не е бил мокър(никакви петна).За съжаление на мен ми е трудно сама да достигна такава еякулация.Трябва си мъж 🙂

    Харесвам

  70. Красимир

    Защо говорите за партньорка, а не за партньор на жената!? Какво става във вашите глави бе хора!? А за мъжкия оргазъм ще е нужен партьор, а не партньока, според болните ви представи!?

    Харесвам

  71. Здравейте, аз съм жена на 22 години почти всеки път когато правя секс еякулирам. Но най – добре се получава когато съм сама! Така че момичета, ако не можете да го изпитате с любимия си пробвате сами, ако нямате въображение просто си пуснете порно от този тип доста помага 😉

    Харесвам

  72. Никога не ми се е случвало,допишква ми се по време на секс и едва се сдържам.

    Харесвам

  73. Лудаа ли си струйка от вагината🤣🤣🤣Вземи се ижразовай малко от де иде струйката… 😂 😂 😂

    Харесвам

  74. Моят пенис е нестандартно крив, така че на задна поза докосва точно Ж точката на жената…
    Ако някой се интересува мога да мупратя снимки, може и друго… 🙂

    Имах гадже преди години което всеки път скуъртваше и казваше, че е невероятно. Други жени след това са ми казвали, че им се е допишквало без да знаят, че това всъщност е бил оргазъм…

    Харесвам

Вашият коментар