Сексуалната революция в шест екзотични държави

Мнозина асоциират секс дестинациите с държави като Тайланд, Филипините и Холандия. За Тайланд и Холандия, се смята, че е протекла една голяма сексуална революция сред населението и затова жителите на тези държави са толкова сексуално разкрепостени. Само, че не бива да пропускаме фактите, че в други кътчета по света, въпреки тоталитарния режим, военната диктатура, силното консервативно общество или просто общество, разделено на много бедни и много богати, може също да съществува сексуално пробуждане, дори да се възроди до така наречената сексуална революция. Ето, как стоят нещата в шест екзотични държави:

Япония

Среден брой сексуални партньори на глава от населението – 12.7. Средно време, отделяно на любовната игра – 19.5 минути. Процент от населението, закупили поне една секс играчка – 33. Процент от населението, гледащи порно с партньора си – 49.

Въпреки пословичната си свенливост японските жени са учудващо отворени и начетени, що се отнася до сексуалните въпроси. Списанията, предназначени предимно за домакини, обикновено изобилстват от реклами на секс играчки и еротични филмчета. Вечерните вестници пък от своя страна предлагат еротични разкази, които са характерни и типични само за Япония (най-разпространен и най-любим е образът на безпомощната вдовица). Една от най-консервативните нации, каквато е японската се слави с голямото производство на манга филми, в голямата част от които са хентай – рисувана еротика, преливаща в откровено порнографски сцени, които са елемент от сексуалните перверзии на съвременните японци. Японците си имат и порноиндустрия. Интересното в някои от техните порно филми е, че лицата на актьорите и актрисите не се показват, ами се замъгляват или леко се размазват.

zaftgirls.jpg

Едно от най-големите постижения на сексуалната революция в Япония през 2006 година престана да съществува. През февруари същата година в страната на изгряващото слънце откриха „турска баня“ за жени. „Банята“ посрещаше клиентки и през деня, и през нощта в продължение на 10 месеца. Но японските вестници изненадващо съобщиха, че от няколко дни „банята“ е хлопнала врати.

Баните „Торуко буро“ (словосъчетание, дошло в японския от английското Turkish baths) отдавна са традиция в Япония- от над 100 години. Всъщност „турските бани“ в страната нямат нищо общо с понятието „турска баня“, както е познато на Запад. „Торуко буро“ са легални в страната на изгряващото слънце и отдавна са неотменна част от японската култура. Услугите в „турската баня“, предназначени почти винаги за мъже, приличат на добре подготвена церемония. Красива японка посреща клиента на входа, нежно го съблича и го приканва да измие зъбите си. След това гостът се разполага на удобен „еротичен стол“ с формата на полумесец и към него пристъпва нова девойка, сапунисана от главата до петите, която започва да го масажира. Масажът приключва с орален секс. Ако мъжът иска още, може да се усамоти с момиче и в специална спалня. Традиционните „90 минути нежност“ в „турската баня“ струват около 800 долара.

През февруари 2006 година във Фукуокa отвори врати „турска баня“, предназначена за заможни японки. Обстановката в женската „торуко буро“ по нищо не се отличава от традиционната, само че персоналът се състоеше от 30 красавци, способни да задоволят желанията и на най-капризната японка. Според вестник „Япония днес“ главната причината женската „баня“ да хлопне врати е срамежливостта на японките. „Май на нашите сънароднички подобно заведение им заприлича на бордей“, пише вестникът.Според други издания обаче причината за затварянето на „банята“ била огромният поток от клиентки, които прииждали във Фукуокa от мегаполиси като Токио и Осака.

„Япония днес“ отбелязва, че сега на входа на женската „бaня“ има плакат „Ремонт“, но дали се преустройва в мъжка „баня“ или реконструира, за да побира повече клиентки, все още никой не знае.

Китай

Среден брой сексуални партньори на глава от населението – 19.3. Средно време, отделяно на любовната игра – 20.1 мин. Процент от населението, закупили поне една секс играчка – 10. Процент от населението, гледащи порно с партньора си – 24.

Сексуалната революция, стартирала на Запад през 60-те, е достигнала и до Пекин. Днес хората там са настроени на сексуална вълна много повече откогато и да било, свободно правят секс, преди да са сключили брак, или казано иначе, плътските удоволствия не са им чужди. И въпреки това голяма част от тях не знаят как да се предпазват от СПИН и други болести, предавани по полов път. Нещо повече – подобна информация се цензурира изключително строго от закона и отговорните за това институции и поднасянето й е изключително бегло. Голям е процентът и на невярната информация.Жените с най-древната професия в Китай между отделните клиенти използват за дезинфекция кърпички, напоени със спирт, като смятат, че само това е достатъчно, за да се предпазят от зарази, а китайските презервативи, които са с 80% по-евтини от чуждите марки, се оказват некачествени в 30% от случаите.

1-copy.gif

Когато достъпът до интернет стана възможен в Китай през 1995 г., властите едва ли са допускали, че десетилетие по-късно милиони хора ще предизвикат срив в компания-провайдър, защото са искали да влязат в сайт, в който да слушат как млада китайка прави секс. Но точно това се случи, когато жадната за слава Муцъ Мей пусна в световната мрежа 25-минутен запис на интимна среща с най-новия си любовник. Бившата журналистка, която е завеждала рубрика по въпроси на секса, стана известна през 2003 г., когато започна да помества в своя уебсайт онагледени описания на многобройните си сексуални авантюри. Сега 27-годишната Муцъ Мей е символ на сексуалната революция в Китай.

Политическата свобода в страната може да е непостижима, но спалнята е единственото място, което властите не могат да контролират, и младите хора се възползват от това. Те не само правят повече секс отколкото своите родители, но и започват много по-рано. Проучване, извършено от единствената жена-сексолог в Китай Ли Инхъ, показва, че 70 процента от жителите на Пекин са имали сексуален живот преди брака, докато през 1989 г. този показател е бил 15,5 процента. В големите градове средната възраст, на която младежите между 14 и 20 години за първи път имат сексуален контакт, е 17 години. За сравнение – хората от възрастовата група 31-40 години са правили секс за първи път на 24-годишна възраст.Новите свободни нрави означават, че верността към партньора вече не е задължителна. Според анкета от миналата година една трета от младите хора, живеещи в градските райони, смятат, че трябва да има търпимост към извънбрачните връзки.

Професор Ли Инхъ, която преподава в Академията за социални науки, в продължение на 10 години е изследвала сексуалния живот на своите сънародници. Тя прогнозира, че до 20 години Китай „ще догони“ Запада в областта на сексуалната практика.Но това може да стане и по-рано, ако се съди по факта, че 50 000 души се стекоха на миналогодишното издание на „Празника на секса и културата“ в град Гуанджоу /Кантон/, за да разгледат най-новите стоки в секс магазините. Гуанджоу е столицата на южната провинция Гуандун, в която се произвеждат 70 процента от всички секс-играчки в света.Всичко това е безкрайно далеч от времето на „културната революция“, когато сексът бе заклеймяван като упадъчно явление. В онези дни на жените бе забранено да носят поли и рокли и властите полагаха много повече усилия да контролират какво правят хората в свободното си време. Имаше цяла прослойка от правителствени служители, които се занимаваха с наблюдение на личния живот на хората, посочва професор Ли. Някои бяха уволнявани от работа, защото имат любовници, други бяха наказвани, ако живеят с приятеля или приятелката си.

Някои социолози смятат, че искрата на сексуалната революция е пламнала от въведената през 1979 г. политика, която е ограничавала градските семейства да имат само едно дете. Политиката „едно дете в семейството“ разклати из основи конфуцианския постулат, според който възпроизводството е единствената цел на секса, посочва професор Пан Суймин от Пекинския народен университет. Но интернет бе факторът, от който сексуалната революция в Китай истински се разгоря. При положение че в страната има над 100 милиона потребители на интернет, а сексуалната просвета едва прохожда, не е чудно, че младите хора се насочват към световната мрежа за всичко – от информация за секса до порнографията /която в Китай е забранена/. Според някои проучвания около 30 процента от срещите „за една нощ“ са били договорени по интернет. Затова не е изненадващо, че новородената сексуална свобода има и отрицателни последици. Броят на младите неомъжени жени, които прибягват до аборт, силно се е увеличил. През 2004 г. неомъжени са били 60 процента от жените, извършили изкуствено прекъсване на бременността, докато през 1999 г. неомъжените са били 25 процента. Най-бързи са темповете, с които нарастват случаите на зараза с вируса на СПИН сред младежите на възраст от 15 до 24 години. Броят на семейните двойки, които са се развели през 2004 г., е бил 1,6 милиона, което е с 21 процента повече отколкото през 2003 г. Но след като духът вече е пуснат от бутилката, едва ли може да има връщане назад.

Бразилия

Среден брой сексуални партньори на глава от населението – 15.2. Средно време, отделяно на любовната игра – 19.6 мин. Процент от населението, закупили поне една секс играчка – 21. Процент от населението, гледащи порно с партньора си – 52.

brazil.jpg

Бразилия е странна смесица от разюздан ексхибиционизъм и суета, които, колкото и парадоксално да звучи, вървят ръка за ръка с едно население, фанатично отдадено на католицизма и дълбоко набожно. Децата на хората от по-висшата класа отиват в САЩ, за да учат в престижни и скъпи колежи, след като си намират работа там и така освобождават плажовете в родината си за по-големи полови ентусиасти от тях. Плажовете на Рио Де Жанейро са пълни с горещи красавици, особено през уикендите. Те са с полуголи дупета, но рядко можете да видите жена без горнище. Повечето момичета остават девствени до деня на сватбата си, но въпреки това практикуват масово анален и орален секс. Във всички случаи дупето се възприема като най-високо ценената част от женското тяло.

Южна Африка

Среден брой сексуални партньори на глава от населението – 11.9. Средно време, отделяно на любовната игра – 19.9 мин. Процент от населението, закупили поне една секс играчка – 37. Процент от населението, гледащи порно с партньора си – 60.

31507759.jpg

Онова, което в Южна Африка минава за обикновен ежедневен разговор между мъж и жена, в Англия може съвсем буквално да се възприеме като сексуален тормоз. В страните от Южна Африка откритите подмятания и директните предложения за секс са нещо съвсем естествено и дори ако ги няма, би било нередно. Нещо повече – местните понякога могат да станат дори агресивни, особено пък за чужденците. Трябва да се има предвид, че там се води общонароден протест срещу презервативите – неслучайно това е страната с най-високото ниво на болни от СПИН в света. Колкото и ужасяващо да звучи, една на всеки три жени от местното население бива изнасилвана веднъж в живота си. Ето защо, за да бъде намалена тази тенденция, много компании предлагат на служителите си застраховка „изнасилване“.

Чили

От 1973 до 1998 година културния живот в страната е напълно умрял. Чили през този период е във военно управление под командването на Аугусто Пиночет. Кошмарната статистика за броя на убитите цивилни жертви е следната: 3300 убити и 50 000 изтезавани. Цялата нация страда от строгите и безумни закони на психично болния диктатор. Един от законите гласи, че всички заведения без изключения, дали са ресторанти или барове, трябва да бъдат затворени до осем часа вечерта. Друг закон забранява публични събирания на повече от трима човека по едно и също време. След като режима на Пиночет е свален, а той се скрива в изгнание, всичките закони и забрани падат и страната започва да черпи нови живителни сили и да върви по нов демократичен път. Въпреки, че модата и музиката от 70 и 80-те са почти забравени в днешно време, то в Чили дългата коса и брада, тревата под звуците на Доорс или на Лед Цепелин, панталоните тип чарлзтон са актуални в момента в страната.

Неизживяното време на чилийците се допълва от анфетамини, екстази и марков алкохол, които се леят по нощните локали, а виаграта се продава на всеки ъгъл. Поради липса на закони за развод, до преди две, три години нараства силно броя на чилийците търсещи извънбрачен секс. Това довежда до отварянето на много мотели, предлагащи тричасов престой за сумата от 6000 песо (9 евро). Предприемчиви граждани, дори са направили специални паркинги за любителите на секс в автомобила. Около всяка паркирана кола има специални паравани, които дискретно я прикриват за да могат любовниците да се усамотят необезпокоявани.

chilenightlifemugs.jpg

В Чили кафенетата са много, те отварят най-рано в 10 часа сутринта. Сервитьорките са облечени, като стриптизьорки за нощен бар – дълбоко изрязани деколтета, къси поли и обувки на високи токове или ботуши до коленете. Сексуалните услуги във всяко заведение си имат ценоразпис. Те варират от 1000 песо за дълга целувка до 10 000 песо за орален секс. Хит в баровете е така наречената minuto feliz – сервитьорките остават за минута без горнище, танцувайки под звуците на специално направено за тази цел 60 секундно парче. Чилийките под 35 години експериментират със разнообразни секс играчки и лесбо секс, докато по-възрастните жени дори се срамували да правят свирки. Вторите живеят по американския модел – ако съпрузите им изкарвали много пари, те прекарвали по голямата част в покупки, глезене в козметични салони и отглеждане на децата си, докато половинките им задължително имали любовни авантюри с по-млади любовници.

Advertisements

4 Responses to “Сексуалната революция в шест екзотични държави”


 1. 1 Longanlon януари 31, 2008 в 8:48 am

  Една от най-интересните страни – Бразилия – си я подминал само с няколко изречения. Срамота 🙂

  Like

 2. 2 albinos януари 31, 2008 в 10:19 am

  Верно, прав си! Друг път 🙂

  Like

 3. 3 flirt май 31, 2009 в 6:28 pm

  23 годишен наркоман търси партньорка с голямо желание за спонсорство :).

  Like


 1. 1 La Zona (2007) « AVANGARDISCO 2 Trackback по юли 19, 2008 в 11:08 am

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s
ЛЮБИМА МИСЪЛ:

Не е самотен този който си няма никого, самотен е този който не знае да обича!
януари 2008
П В С Ч П С Н
« Дек   Февр »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор. Photobucket Tyxo.bg counter Блогосфера
Wikipedia
Locations of visitors to this page Site Meter website counter

Blog Stats

 • 1 420 280 hits

ЛЮБИМА МИСЪЛ:

Не е самотен този който си няма никого, самотен е този който не знае да обича!
Advertisements

%d bloggers like this: