Снощи в „Горещо“

veneta-raikova-s-georgi-stoev.jpg

Бях си пуснал телевизията за фон, докато пишех писма по и-мейла, когато чух , че започва предаването „Горещо“ по Нова телевизия. Тъкмо мислех да сменям канала, защото не харесвам това предаване, заради жълтината и преобладаващата чалга в него, когато видях, че гост на тв таблоида е скандалният автор Георги Стоев. Георги Стоев е информатор, наследник на покойния автор на вулгарни романи Христо Калчев и пряк свидетел в създаването на ВИС и СИК. Той е посветил голяма част от материалите си на наемните убийци, жертвите и организаторите на поръчковите разстрели у нас, разпределението на наркопазара и безкрайните войни в подземния свят. За някои от тях разказва в книгите си “ВИС” и “СИК”.

Венета Райкова помоли скандалният писател да се закълне върху Библията, за това, че всичко, което разказва в студиото на предаването е самата истина. Георги Стоев коментира много от публикуваните в книгите му факти, които може да докаже, ако бъде викнат на дело в съда от споменатите лица. Едно от твърдението му, че дълго време Катето Евро е била дилър на кокаин и че той лично е подал информация за това в полицията. Друго скандално твърдение е, че Ирен Онтева е „една от най-елитните и известни компаньонки на „Визаж”. Георги Стоев разказва интересна история за това как, без да иска Ирен Онтева осигурила алиби на човек, когото писателят отказва да назове по име заради семейството му. По време на убийството на бай Миле Ирен Онтева и въпросният господин пътували с кола и били спрени от полицаи и по този начин манекенката му осигурила алиби за времето на самото убийство. Скандалния автор твърдеше, че влиятелна групировка се е създала въз основа на гей секс между двама бизнесмени и това, че някои хора от провинцията са готови на всичко, само и само да останат в София и да работят в такива групировки.

Писателят определя съпругата на футболиста Стилян Петров като „една от най-употребяваните жени в групировките” и споделя, че си е позволил да изнесе този факт, защото напоследък Паулина започнала да се изявява като „човек, който карал Стилян да играе или да не играе”.

Фактите, които писателят коментира за чалга певиците Малина и Алисия не ме впечатлиха, защото аз не слушам този стил музика и тези хора са ми безинтересни. Според него Гала – жената, която роди детето на Азис – е посредничила при запознанствата между чалга-певиците и платежоспособни бизнесмени и разказва един такъв случай с Алисия, която по онова време освен изгряваща певица била и продавачка в магазин за колбаси в Дружба. В студиото на „Горещо” Георги Стоев изнася и един неописан в книгите си факт за чалга изпълнителката Камелия, с който разбива мита за верността на певицата към дългогодишния й приятел. Георги Стоев каза, че Камелия е правила секс за 40 000 хил. лв с бизнесмен.

В интервюто си Георги Стоев коментира, че е крайно време компетентните органи да обърнат внимание на изнесените от него факти и признава, че вече е опасно за него и затова е взел предпазни мерки, а водещата на „Горещо” Венета Райкова обяви, че дава право на отговор на всички засегнати лица и организации, които скандалният писател коментира в студиото.

Извод: От това интервю се затвърждава факта, че чалгата или поп-фолка, върви ръка за ръка с подземния бизнес. Открай време някои фолк певици и манекенки дават мило и драго да станат известни и богати и са готови на почти всичко за да го постигнат. Колкото до фактите за групировките и бизнесмените в тях, единствения начин да излезе истината е във съда с представените доказателствата, с които писателят разполага. Това важи и за останалите споменати, известни лица в предаването.

16 Отговори на “Снощи в „Горещо“”

  1. Е ти какво искаш, чалга певиците да правят секс за без пари, като ги оферират с по 30-40 000 за акт 🙂

    Здравейте, госпожице, бихте ли правила секс с мен срещу 1 милион долара?
    – ъъ?! Да.
    – А за 10 лева?
    – Вие сте отвратителен.
    – Вече уточнихме, че спите за пари, остава само да спазарим сумата.

    Харесвам

  2. Вярно, има ли примамливи оферти, ще има и предлагане на секс, но тъпото е, че пътя към сърцата на феновете на тази музика минава първо през кревата. Или както казваше един човек: чалгата се слуша първо с очите и после с ушите 🙂

    Харесвам

  3. „Тъкмо мислех да сменям канала, защото не харесвам това предаване, заради жълтината и преобладаващата чалга в него, когато видях, че гост на тв таблоида е скандалният автор Георги Стоев
    Фактите, които писателят коментира за чалга певиците Малина и Алисия не ме впечатлиха, защото аз не слушам този стил музика и тези хора са ми безинтересни.“
    ….

    Да бе ти освен че не си чалгар и мразиш жълтурите си много умен, красив и античалгар мразещ жълтурите и умен и красив…. в същото време разпространяваш жълтините на Георги Стоев от които ако и 20% има нещо вярно ще е добре, ма ти си умен и красив нали 😉 и мразиш чалгата и жълтините… „Георги Стоев каза, че Камелия е правила секс за 40 000 хил. лв с бизнесмен“ това си е 100% жълтина както и повечето от останалите тъпотии които си цитирал, явно си неосъзнат фен на жълтите новини, вероятно и чалга не слушаш по задължение, нали си античалгар мразещ жълтите новини…. ааа и умен и красив 😉

    PS: дори и да са верни отново са жълтини голяма част от изнесеното от доносник Стоев, вероятно и доносниците не обичаш, но си фен на този

    Харесвам

  4. @ voxy

    Дали са лъжи не знам, човека каза, че имал доказателства и в съда щял да ги извади (ако се стигнело до там). Не съм фен на въпросния писател, не съм чел книгите му, но за да говори така убедително по този начин, се питам, каква цел има. Освен, че си рискува името и най-важното живота си. В предаването се дава право на отговор на всички засегнати лица и организации, които скандалният писател коментира в студиото. Така, че тези лица могат спокойно да го опровергаят и да си изчистят името. Не виждам какъв е проблема 🙂

    Харесвам

  5. Давам право на мнение и на другата страна. Материалите на Георги Стоев лъжа ли са? Защо, каква е целта? Кой е въпросния автор и какво не знаем за него? Аз поне не знам много неща за него. Знам името му от баща ми, които му чете книгите и ми коментира, затова като го видях в Горещо, ми беше любопитно да видя какво ще каже за последната си книга.

    Харесвам

  6. Човекът има една единствена цел – да продава книгите си. А дали в тях пише истини или не – има ли някакво значение. Хората са любопитни за клюки и ще ги купуват. Евала за стратегията.

    Харесвам

  7. бях потресена това премина границата на жълтите клюкини…някак го възприех като жалък трик за добър тераж на книгата но в действителност ако има грам истина е ужас за родният поп-фолк…

    Харесвам

  8. Има една такава поговорка: „Който е лъжовен в едно, е лъжовен във всичко.“

    Шумът около Стоев ме накара да си купя и прочета книгата му за Любен Гоцев (в която почти нищо не се казва за Любен Гоцев).

    В нея има две опашати лъжи. Първата, очевадна лъжа е тази: Маджо уж бил обратен, ама умирал да говори с дъщеря си.
    И Любен Гоцев бил обратен, ама той си има семейство и наследници. А сега, де?

    Оттук насетне на този „писател“ не може ИЗОБЩО да му се вярва.

    Харесвам

  9. В едно дело ще се разбере дали казаното от него е истина. И аз не съм му чел книгите, но съм чувал, че има истина вътре. Това за фолк певиците и манекенките, който не го е чувал е просто много назад с информацията.
    А че чалгата и мутрите са заедно – ами те са взаимнодопълващи се продукти 🙂

    Харесвам

  10. […] Снощи в “Горещо” [image] Бях си пуснал телевизията за фон, докато пишех писма по […] […]

    Харесвам

  11. За чалга певиците -нищо нова под слънчцето.Всичси знаем ,че са проститутки .Колкото до книгата -евала Жоре,-не на всеки щ му стиска да напише такива неща за толкова „силни хора „.Чете се на един дъх ,и слага всички Калчевци и други подобни в“малкия си джоб“.Аз съм му голяма фенка,и чакам с нетърпение следващата му книга за колекцията си.Който не е чел нищо от Георги Стоев -ПРОСТО Е ЗАГУБИЛ.

    Харесвам

  12. Хм, не знам колко точно жълтини има в конкретния случай, но за мен има логика в цялата работа, и то без да се открива Америка с това.

    Харесвам

  13. E po sme6no ne6to ot tova ne bqh gledal.To biva da si izmislq6 ma 4ak pak tolkova.Kak pak taka toq 4ovek e bil na vsqkade i e vidql vsi4ko,i az mutri i za pevici toq e pylen sme6nik.

    Харесвам

  14. АЗ ЛИЧНО СЪМ ЧУЛА ОТ ЧОВЕК,КОЙТО НЕ ПИШЕ КНИГИ ЗА ПАРИ И КОЙТО НЯМА ИЗГОДА ДА ЛЪЖЕ,КАК КАМЕЛИЯ Е ПРЕСПАЛА СРЕЩУ 2 БОНА С МЕСТЕН БИЗНЕСМЕН.ПАК ПВТАРЯМ – ЧОВЕКЪТ НЯМА СМЕТКА ДА МЕ ЛЪЖЕ – ТАКА,ЧЕ НАПЪЛНО СЪМ УБЕДЕНА ,ЧЕ ФОЛКПЕВИЦИТЕ ПРОСТИТУИРАТ.ДА НЕ СИ ЗАТВАРЯМЕ ОЧИТЕ ЗА ОЧЕВАДНИТЕ НЕЩА.

    Харесвам

  15. е много ясно,че фолк певиците ще са замесени с лица от подземния свят!няма с Гуру дето продава домати на Кирков да се замесят,я…където има пари там са и вървежните жени…ама не само те са гъсти с мутрите те поне не ни вредят с това свое приятелство!а кво да кажеме за политиците,служители на МВР и магистрати!е те вече ни вредят с КОРУМПИРАНОСТА СИ!за тях е по-срамно,че си дават гъза под наем на добре облечени бизнесмени

    Харесвам

  16. oleee…..sichko v toa jivot e posveteno na parite we….kvo da kaja…..nqkoi praat sex i za 50 lea axaxaxxa

    Харесвам

Вашият коментар