Секса движи света, любовта го спасява…

Секса продава, но според мои наблюдения и заключения също движи света. Преди бях на мнението, че материалните неща движат света, но те може би сега са на втора позиция, след секса. Сексът днес не е само средство за размножаване, ами основно е средство за удоволствие и задоволяване на вътрешните потребности – нещо в което няма нищо лошо. Само, че чрез секса се манипулира, със секса се експлоатира и много често заради него стават големи войни и недоразумения.

Проучване установило, че На работа жените мислят за секс… 34 пъти на ден (т.е мислят си за секс през 15 минути),

според друго пък: Мъжете мислят повече за секс, а жените – за шопинг. Но на такива проучвания и изследвания напълно май не може да се вярва. И тук може да има известна доза манипулация. Има едно твърдение, че „Мъжете постоянно подсъзнателно мислят за секс, а жените съзнателно“. Тук може би има нещо вярно. Sex.tialoto.bg казва, че Американски психолози са доказали, че мъжете мислят повече за секс, отколкото жените. Ами да, то е ясно защо. Американските психолози са открили топлата вода 🙂 😉

И все пак къде остава любовта?

Любовта е сериозно нещо. Тя изисква много обгрижване, отдаване и страст. Любовта не е вечна. Както всяко едно нещо на този свят, тя е с определен срок на годност, трае в определен период от живота ни. А след това какво става? След това за някои идват обичта, привързаността и уважението, а за други изневярата, раздялата и новата любов.


Хората. Колко сме крехки физически. 70% вода и 30% плът. Плът която ни дава много удоволствия и болки, плът която може да се разпадне бързо и да не остави следа от съществуването ни. Но все пак колкото сме слаби физически, толква можем да бъдем силни психически.

Снимките и вдъхновенито са от прекрасният спектакълРомео и Жулиета“ на Aterballetto (Италия), с който снощи се закри международния фестивал за съвременен танц „Sofia Dance Week „.

Advertisements

ЛЮБИМА МИСЪЛ:

Не е самотен този който си няма никого, самотен е този който не знае да обича!
септември 2008
П В С Ч П С Н
« Авг   Окт »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор. Photobucket Tyxo.bg counter Блогосфера
Wikipedia
Locations of visitors to this page Site Meter website counter

Blog Stats

  • 1 420 280 hits

ЛЮБИМА МИСЪЛ:

Не е самотен този който си няма никого, самотен е този който не знае да обича!
Advertisements

%d bloggers like this: