Време за Разбиране

Правилното разбиране за Бог, Луцифер, Сатана и Злото!

Елеазар Хараш – лекция във Велико Търново (18.08.2018)
ВИДЕО

Реклами

11 Responses to “Време за Разбиране”


 1. 1 Тодор Иванчев август 28, 2018 в 11:29 pm

  Дяволът, Сатаната, Луцифер са всъщност енергийни паразити!

  От книгата на Андрей Миронов “Очистване от енергийни паразити”

  Пространството в холографското (триизмерното) поле около нас е населено с безброй високоразвити създания, доброжелателни и светли, които могат да ни помогнат и които са призвани да ни помагат. Но, уви, има и такива, които са агресивно настроени…

  Тези същности паразитират върху човешкото биополе и имат разрушителна програма.

  Те така се и наричат – енергийни паразити. Атакувайки волята на индивида, те се опитват да го извадят от равновесие, наслаждавайки се на своята власт, и му натрапват мрачни мисли, депресия и тъга. Подсъзнателно такива хора като че ли усещат, че се движат към някаква „мъртва зона”. Най-уязвимите изпадат в апатия, енергийният им енергообмен се нарушава почти моментално.

  Във Вселената действа законът за съхранение на информацията: никакво събитие не може да се случи, ако за него няма информация (тоест, ако не знаем, че е нещо е станало, за нас това нещо всъщност не е станало). От научна гледна точка доказателство за реалността на каквото и да е събитие е неговата повторяемост, а също така и свидетелствата на очевидците. Това се отнася и до областта на непознатите енергии, в това число и на феномена „разрушаване на биополето”

  Времето вече потвърди верността на идеята на руския учен К. Е. Циолковски, че заедно с нас живеят невидими ефирни същества. Така например, изследвания, извършени от италианския учен Лучано Боконе, показват зашеметяващи резултати. По време на експериментите му уреди с инфрачервено и ултравиолетово излъчване фиксирали в тъмните часове на денонощието реално съществуващи, но невидими за очите ни, живи субекти. Оказва се, че ние живеем рамо до рамо с множество невидими форми, наречени от Боконе „критери” (същества). Човешките енергийни полета са изследвани и от академик Анатолий Охатрин. На направените от него фотоснимки се виждат отделяните от хора с натрапчиви мисли и силни преживявания снопове енергия, наречени „кластъри” (от англ. cluster – грозд, чепка, кичур, китка, храст). На снимките могат да се видят и финоенергийните паразити, привлечени от енергийните спадове и стремящи се да се внедрят в човешкото тяло.

  Нашето биополе, енергийният ни запас е нещо, което интересува същности от ниско ниво – енергийни паразити. Поглъщайки енергия през дупки и пробиви в биополето,

  те ни натрапват чужди мисли, манипулират ни с емоции,

  предлагат ни да решим проблемите си в общуването с околния свят за сметка на „мними любими” ни хора. Те нахлуват в нечий енергиен свят, без да се интересуват дали го желае или не притежателят му.

  Или може би не вярвате, че има енергийна връзка между света на хората и царството на тъмнината? Ако е така, би било жалко. Защото мисията на енергийните паразити е да получават, да се хранят с енергия „за чужда сметка“. И не е случайно, че самото словосъчетание носи в себе си емоционално негативна оценка.

  Енергийните паразити (енергопаразитите) не са абстрактно понятие, откъснато от живота, и съвсем не са някаква мистична разрушаваща сила, която преследва неудачниците и слабите духом. Едва ли единствената мисия на „тъмните сенки” е да нарушават енергийното поле на човека и да провалят живота му. Но обикновено те наистина присъстват в живота на човек в не особено добри за него периоди. Тогава

  по биополето на човека се появяват „тъмни петна”.

  Съществува, освен това, мнение, че енергопаразитите са особени биоенергийни фунии, през които по един особен начин енергията ви се сгъстява и изтича в тях. Има още една любопитна парапсихологична теория, според която енергопаразитът на финото ниво на тялото ни е сивият кардинал, който може да превърне човека в свой роб, в своя лична енергийна батерия, дори в свой слуга, който му доставя енергия, източвайки я от други хора. В този случай подвластният на енергопаразита може да причини болка на околните или да стане за тях източник на необясними страхове.

  Езотериците твърдят, че единственият начин „да се изтрият тъмните петна” е осъзнатото вътрешно очистване. Освобождаването от всичко, което ни лишава от радостта да живеем.

  Като начало трябва да направим всичко възможно финото ни тяло да спре да бъде гостоприемник на „неканени гости”. Настанилите се на „яслата ни” същности не само живеят за сметка на енергията ни, но и тровят биополето ни с вредните остатъци от собствената си жизнена дейност. Така че, спасявайки се от тях, ние решаваме проблема с екологичната чистота на тялото и душата си.

  Тук трябва да спазваме едно просто правило –

  не нахлувайте в чуждото психично пространство и не допускайте други да навлизат във вашето.

  Има още един начин – да се настроите на максимално висока честота и тогава за паразита ще бъде изключително трудно да влезе в енергиен контакт с вас, той няма да може да се възползва от енергията ви, защото тя просто ще го отблъсква. Ако успеете да направите това, ще можете да се докоснете и до други канали във висшето тяло на същността ви, откъдето ще получите нова, допълнителна защита, както и очистваща енергия.

  Харесвам

 2. 2 Мира август 30, 2018 в 12:25 pm

  Гледах я. Не е ново за мен това, само имаше отделни елементи, които бяха нови.
  Цитирам за пореден път казаното ми от един човек: „Ако не минеш през мрака, как ще видиш светлината.“

  Харесвам

 3. 3 Мира август 30, 2018 в 12:42 pm

  Всичко това мога да го преведа съвсем накратко:
  Трудностите и страданията ни помагат след време да развием определени качества. Нали за да се справиш с определен проблем, понякога опитваш различни неща, които не си пробвал преди и така придобиваш нов опит.
  Ако обаче се вглъбиш прекалено в своето нещастие и страдание, има опасност да станеш апатичен, депресиран и дори жесток човек, който да направи много лоши неща: „Аз стадах много, сега нека другите да страдат“ – вариация на тази тема как някой става злодей я има дори в разни американски филми. Т.е. ако ти не преработиш болката и не я трансформираш в нещо, което да те движи напред, ще се провалиш още повече в мрака.

  Харесвам

 4. 4 Мира август 30, 2018 в 12:52 pm

  П.С.: И не, не споменах Бог, но то се подразбира. Нали той иска да се учим и да вървим напред. Развитие , както нееднократно беше споменато в лекцията :)))

  Харесвам

 5. 5 Мира август 30, 2018 в 5:20 pm

  Иска ми се да развия още малко темата. Давам един пример, който може и да не е най-блестящият, но все пак мисля, че е подходящ. Да предположим, че някакъв мъж бил влюбен много в една жена и смятал, че това е Тя. Самата жена обаче нямала чак толкова силни чувства и го зарязала заради друг, който на нея й харесвал повече. Зарязаният е силно наранен и гневен. Вариантите са няколко – първи: отмъщава на жената, като я наранява или я мрази доживот. Втори: болката е много силна и за да се предпази от подобно нараняване в бъдеще, се затваря в себе си и живее сам. Трети: отново за да се предпази, не допуска никоя до себе си, плъзга се в различни повърхностни връзки, а гневът го кара да се държи с всички жени като с боклук.
  Това е пример за силно страдание и сериозна душевна рана. Всеки от нас обаче има своите рани, които не е задължително да са в резултат на любовна драма, и ние често несъзнателно се боим да не ни наранят пак. Този страх, насъбраната болка и гневът ни карат да се държим лошо с хората около себе си. Понякога им правим гадости и им погаждаме различни номера, защото тогава чувстваме, че контролираме нещата, ние сме силният, а не жертвата. Изходът е всеки от нас да намери как да преработи гнева и страха и да излекува това, от което най-много го боли. Да, обаче нас обикновено ни учат, че злото „е някъде там“, някъде извън нас и има Зли сили, които правят ужасните неща – дали ще е религия, дали ще са филми и книги. Затова и повечето мислят за себе си като за „добри хора“ и не си дават сметка, че дори такива наглед „дребни неща“ като клюки, интриги или разни номера понякога могат да съсипят цял човешки живот. Именно от такива действия трябва да се въздържаме, да намерим нов път, за да преработим отрицателните емоции и да внимаваме да не мразим и да не се гневим прекалено. (Гневът е полезна емоция, защото е наш отдушник, стига да не е твърде силен и да ни заслепи.) Силните отрицателни емоции освен това ни правят податливи на вмешателства и допълнително затрудняват ситуацията. А ако пък зациклим съвсем в тази болка, има опасност сърцето ни да стане жестоко, както казах по-горе, и да натворим още по-ужасни неща.
  Толкова за Злото. И понеже Бог е дал на всеки от нас свободна воля, за да грешим и да се учим от грешките си, затова и всеки има своята тъмна половина. Само той може да избере дали да внесе светлина там и да се развива, или да продължи още дълго да живее с личните си демони.

  Харесвам

 6. 6 Тодор Иванчев септември 2, 2018 в 8:01 am

  Мира това е така, но сега времето е много по-различно. Случва се в живота на всеки човек нещо което ще промени живота на планетата към по-добро. И това нещо най-вероятно никога не му се е случвало през целия му съзнателен живот. Да повиши вибрацията си на по-високо ниво и да се доближи до Бога. И да изгони дявола в себе си!

  Харесвам

 7. 7 Мира септември 3, 2018 в 1:02 am

  „Изгонването на дявола“ е процес, а не еднократно събитие – изисква постоянна работа и осмисляне, преработка на всичко отрицателно в нас, което (пак повтарям) ни позволява да учим. Повишаването на вибрацията, дори и в планетарен мащаб, е нещо, което също иска време и не се случва „от вчера за днес“ – някой махва с вълшебната пръчка и бааам! – вибрацията се качила.:))). Или както правят някои – лекции за самоусъвършенстване, четене на книги, медитации, и очакват, че в един миг ще им пораснат ангелски крила. Няма как да стане, след като нищо от това не минава през сърцето. За стотен път повтарям – работа и самоосъзнатост. Затова и дадох примера с влюбения мъж – от това, което започва като любовна история, т.е. уж нещо добро и възвишено, стигаме до омраза, отмъщение, ужасно държание с другите и съответно натрупване на отрицателна карма. Обикновена и често срещана житейска ситуация, но с дългосрочни последици. Така че никой не е застрахован от нищо. Работа и самоосъзнатост – това е ключовото, както и да помним, че всичко това е процес, т.е. постепенно развитие.

  Харесвам

 8. 8 Мира септември 3, 2018 в 1:11 am

  П.С.: Всичко написано важи и за време като сегашното, когато много смятат, че едва ли не ще се възвисят „по бързата процедура“, само защото са тук в този момент.

  Харесвам

 9. 9 Тодор Иванчев септември 4, 2018 в 12:21 am

  Мира светът рестартира отначало. Човек или продължава да работи със злото в себе си или продължава да работи с доброто в себе си!

  Харесвам

 10. 10 Мира септември 4, 2018 в 10:48 am

  Понеже ми омръзна да се обяснявам, го правя за последен път. Явно не четеш внимателно, защото в последния си коментар много ясно съм написала, че за да се развива човек, всичко трябва да минава през сърцето. И негативното се променя и преработва пак там.
  Що се отнася до рестарта – по мое мнение (подчертано), за това има една много хубава приказка: „Господ дава, но в кошара не вкарва“. Той е шанс, но без лични усилия нищо не става.

  Харесвам

 11. 11 Мира октомври 20, 2018 в 11:22 pm

  Nedostajes mi.

  Харесвам


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s
ЛЮБИМА МИСЪЛ:

Не е самотен този който си няма никого, самотен е този който не знае да обича!
август 2018
П В С Ч П С Н
« юли   дек. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор. Photobucket Tyxo.bg counter Блогосфера
Wikipedia
Locations of visitors to this page Site Meter website counter

Blog Stats

 • 1 461 687 hits

Top Clicks

 • Нищо

ЛЮБИМА МИСЪЛ:

Не е самотен този който си няма никого, самотен е този който не знае да обича!
Реклами

%d блогъра харесват това: