Весели празници и подарете надежда на дете в беда!

Колкото и лоши неща да му се случват на човек, винаги в душата си той може да намери частица вяра и надежда, две жизненоважни неща, които ще му помогнат да се чувства малко по-добре и да му подскажат да не се предава.  Когато добавим към тези две частици и любов, то тогава нещата стават много по поносими и приятни. Преди години ми беше много трудно да прощавам, но с течение на времето се научих не само да го правя, но и да казвам извинявай, когато нещо бъркам или когато нещо съм сгрешил. Не бива да ни е страх и срам да го правим, така ще бъдем честни с околните и със себе си. Това го казвам, защото съм простил на много хората, които са ме наранили в миналото и тази злопаметност, вече се е изпарила. Простете и на мен, ако нещо съм сгрешил или сбъркал. Човешко е да се греши 🙂 Реших да изтрия поста с вицовете от трамвая. Не съм искал никого да засегна и обидя, но все пак знае ли човек.

На тези светли и честити дни, въпреки, че не съм религиозен, но съм вярващ (в някакна огромна сила, която движи света), почитам и уважавам празника на всички, които го празнуват! Няма да пиша дълги послания, искам да пожелая на всички много здраве, топлина и уют в сърцата, любов насочена към всичко и всички, и нека наистина премахнем всичко негативно, както и от мислите си, така и от душите си. И нека все по-често си казваме магическата думичка: „обичам те“.

cartichka_bg_koleda_2007

И още едно важно нещо за накрая. Вече няколко години аз и моето семейство подкрепяме благотворителната кампания „Българската Коледа“, която  се провежда под патронажа на президента Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова. През изминалите дни  се обадих няколко пъти на номер:   1117  от мобилния си телефон, той е без код за абонати на М-Тел, Глобул и Вивател, за абонати на БТК телефона е 0900 1117. Цената на едно позвъняване или sms e 1 лев (с ДДС). Подробности можете да видите и в официалния сайт: www.bgkoleda.bg . Смятам, че това е най-малкото което можем да направим в тези вълшебни дни – да помогнем на деца, които наистина имат нужда от подкрепата ни, за да им осигурим  бъдещето, което заслужават. Ако не можете да присъствате на живо на големият концерт на „Българската Коледа“, утре в 20:00 часа в Народния театър, БНТ ще го излъчи директно на малкия екран. Известни български изпълнители ще вземат участие в голямото събитие като: Лили Иванова, Веселин Маринов, БТР с Данчо Караджов, Миро, ансамбъл Чинарии, Акага и още много други.

Весели празници и бъдете много щастливи с любимите си хора 🙂

6 Отговори на “Весели празници и подарете надежда на дете в беда!”

  1. Весели празници и на теб момче!
    Любов, щастие, творчески успехи, късмет и пари!
    Поздрави!

    Харесвам

  2. Много ти благодаря за пожеланието 🙂 Бъди жива и здрава, все така творчески настроена и нека твоето творчество в скоро време го видим и в книга, освен в блога 🙂

    Харесвам

  3. Айде и от мен най-сърдечни пожелания за празниците и не само!! Здраве, щастие, любов като част и от двете, и все така да ти пука за нещата от живота; за дрязгите и интригите обаче – не:)!!

    Харесвам

  4. mislq 4e tego zaslujavat nqmat si nikoi ako neim pomognem nie nqma koi apak trqbva daim podarim na6ata si obi4 kam tqh i da i9m pomognem az ve4e go napravih dori akram moi fr dago napravqt

    Харесвам

  5. весело посрещане на новата, Ал! 🙂

    Харесвам

  6. весело и на теб 🙂

    Харесвам

Вашият коментар